Wonderfood Adventure begint in

Dagen
Uren
Minuten

Veelgestelde Vragen

tickets

Je kunt het nu meteen op deze website kopen door op “Ticket kopen” in de bovenbalk te klikken. Het online kopen van je ticket geeft je toegang tot het beste tarief van €12,50 per persoon (Wonderfood Adventure is gratis voor kinderen onder de 12 jaar). Door je tickets van tevoren te kopen, kun je ook de beschikbare tijdvakken controleren en degene van jouw keuze selecteren.

Het is ook mogelijk om je ticket op de dag van het avontuur bij Brussels Expo te kopen. In dat geval betaal je €17,50 per persoon in plaats van €12,50 per persoon. We kunnen je vragen even te wachten als er te veel bezoekers zijn om de kwaliteit van je avontuur te waarborgen.

Nee, je kunt je e-ticket op het scherm van je smartphone aan de ingang laten zien. Zorg ervoor dat je telefoon is opgeladen voordat je vertrekt.

Ja, je kunt het tijdvak of de dag wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van tickets voor de andere tijdvakken.

Helaas is dat niet mogelijk. Aangezien tickets voor kinderen onder de 12 jaar gratis zijn, kunnen we ze niet omruilen voor tickets voor personen van 12 jaar en ouder.

MIJN AVONTUUR

We raden je ten sterkste aan om op tijd te komen voor je eigen comfort. Het boekingssysteem voor tijdvakken stelt ons in staat om de beste ervaring voor al onze bezoekers te garanderen. Als je te laat komt, heb je nog steeds toegang tot het avontuur.

Dit hangt af van hoeveel je betrokken bent bij de verschillende activiteiten en spelletjes. Je bezoek zou tussen 1,5 uur en maximaal 3 uur moeten duren.

Bijna alle activiteiten en spellen zijn gratis toegankelijk en vereisen geen reservering.. Voor de Wonderfood Sessies moet je bij aankomst op het evenement nog steeds een reservering maken.

Ga naar een van de universums (Fridge, Grocery, Oven, Garden of Less Waste), vind onze bemanningsleden van Wonderfood Adventure bij de ingang van de workshops en registreer je voor de sessie van jouw keuze.

Houd er rekening mee dat de plaatsen zeer beperkt zijn. Daarom zullen sommige sessies erg snel uitverkocht zijn.

Tip: Zorg voor je reservering(en) bij aankomst!

Bij Wonderfood Adventure draait alles om de ‘food experience’. In de verschillende universums kun je genieten van proeverijen van enkele van de beste producenten en boeren van België. Voor een complete maaltijd nodigt het Centrale Keukeneiland van het avontuur je uit op de Wonderfoodmarkt (7 eetkraampjes, bars en de Belgische hoek) en zijn Wonderfoodmenu vol heerlijke, gezonde en innovatieve gerechten.

We’ve got your back! Je vindt de kaart met beschikbare oplaadpunten in het gedeelte met praktische informatie.

Natuurlijk! De garderobe wacht op je bij de ingang van het avontuur. Onze Wonderfood Buddies zullen graag op je spullen passen.

Je kunt betalen met een debetkaart (Bancontact, Maestro) of een creditcard (Visa, MasterCard). Contactloos betalen met je telefoon (Apple Pay of Samsung Pay) is ook mogelijk.

Let op: Wonderfood Adventure is een cashvrij evenement.

We houden van katten, honden, vogels en paarden. Helaas zijn ze niet toegestaan op dit Wonderfood avontuur.

Neem contact met ons op